Upplägg

I likhet med SSWC vill vi skapa en avskild miljö där fullt fokus ligger på utbytet mellan deltagarna på #digikollo. På sätt och vis kommer vi hålla till på en ö, fast på en gård en bit utanför Stockholm. Avskildheten får vi genom den urusla täckningen.

Programmet
När det närmar sig kommer det att finnas mer information om programmet.

Transport
Transport till #digikollo ingår och avgår från Stockholms central i form av buss.

Boende
Vi bor enkelt, mysigt och i de flesta fall tillsammans med andra. Rummen består av enbädds-, tvåbädds-, trebädds- och åttabäddsrum (vi separerar CIS-kön men dessvärre ej snarkare). Om du av någon anledning inte kan dela rum, vänligen skriv det i anmälan.

Några deltagare på #digikollo 2016 samlade vid eldstaden
Några deltagare på #digikollo 2016 samlade vid eldstaden

 

Mat
Vi äter alla måltider gemensamt. I priset ingår middag på fredag, frukost/lunch/fika/middag på lördag, frukost på söndag. Specialkost etc specar du i anmälan.

Dryck
Det kommer finnas dryck till självkostnadspris.

Städning
I filosofin för #digikollo ingår att ta ansvar och delta. Vi bygger konferensen tillsammans, och vi avslutar den med att städa upp efter oss. Det innebär att söndag förmiddag går åt att tillsammans ta hand om det vi byggt upp, spara det vi vill spara, slänga det andra och se till att gården lämnas i minst lika bra skick som vi fann den.