Frågor och svar

Var kommer #digikollo att hålla till?

Ute på Väddö, även känt som Barnens Ö.

När är #digikollo?

Datumen för #digikollo 2017 är 22-24 september.

Vad kostar det?

2250 kronor inklusive moms (1800 kronor exklusive moms). Det inkluderar logi (sängar i rum), helpension (dvs all mat men inte alkoholhaltiga drycker) och busstransport t/r från Stockholm Centralstation. Det finns inga “early bird”-priser, då vi räknat på ett absolut minimum. Även vi som planerar konferensen betalar för vårt deltagande.

För att premiera balans mellan erfarna och nya deltagare har vi ett erbjudande till dig som deltog 2016: om du köper en plats åt dig själv samtidigt som du köper en plats åt någon som är ny på #digikollo får ni två biljetter för totalt 3750 kronor inklusive moms (3000 kronor exklusive moms).

Har vi inte sålt minimum antal biljetter för break-even (45 fullprisbiljetter) den 25 augusti så kommer vi ställa in evenemanget. I det fallet får alla som köpt en biljett en återbetalning på beloppet minus en del av de fasta omkostnaderna. För alla detaljer kring ekonomi, se sidan Transparens och risker

Kan man få momskvitto?

Självklart. Köper du biljett så får du momskvitto.

Jag är allergisk mot vissa födoämnen. Vad blir det för mat?

Maten på #digikollo kommer att vara vegetarisk. Har du andra behov, till exempel på grund av allergi, kan du specificera det när du köper biljett.

Kan man komma även om man inte pratar svenska?

Alla är välkomna att delta. Sessionerna sker nästan uteslutande på svenska, så om man inte förstår ett dugg svenska kommer man inte få ut så mycket av #digikollo. Om man däremot förstår svenska, men hellre pratar engelska själv brukar det gå utmärkt.

Har du en fråga? Hör av dig till oss, du hittar kontaktuppgifter på kontaktsidan.