Frågor och svar

Var kommer #digikollo att hålla till?

Ute på Väddö, även känt som Barnens Ö.

När är #digikollo?

Datumen för #digikollo 2018 är 21-23 september.

Vad kostar det?

3750 kronor inklusive moms (3000 kronor exklusive moms). Det inkluderar logi (sängar i rum), helpension (dvs all mat, dock inte alkoholhaltiga drycker) och busstransport t/r från Stockholm Centralstation.

Om biljetten köps efter 30/6 kostar den 5000 kronor inklusive moms (4000 kronor exklusive moms).

Har vi inte sålt minimum antal biljetter för break-even (45 sålda biljetter) den 1 september så kommer vi ställa in evenemanget. I det fallet får alla som köpt en biljett en återbetalning på beloppet minus en del av de fasta omkostnaderna. För alla detaljer kring ekonomi, se sidan Transparens och risker

Kan man få momskvitto?

Självklart. Köper du biljett så får du momskvitto.

Hur många biljetter finns det?

Det finns totalt 60 biljetter, och det kommer inte bli fler deltagare än så. Anledningen är att ju fler deltagare, desto mindre intimt. Vi utesluter inte att #digikollo i framtiden kan ha fler deltagare, men tills vidare är 60 personer maxgränsen.

Jag är allergisk mot vissa födoämnen. Vad blir det för mat?

Maten på #digikollo kommer att vara vegetarisk. Har du andra behov, till exempel på grund av allergi, kan du specificera det när du köper biljett.

Kan man komma även om man inte pratar svenska?

Alla är välkomna att delta. Sessionerna sker nästan uteslutande på svenska, så om man inte förstår ett dugg svenska kommer man inte få ut så mycket av #digikollo. Om man däremot förstår svenska, men hellre pratar engelska själv brukar det gå utmärkt.

Har du en fråga? Hör av dig till oss, du hittar kontaktuppgifter på kontaktsidan.